کاهش تولید زعفران در جغتای
ایزدیان مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت :
تداوم خشکسالی، گرمای تابستان و کمی بارشها، در سال جاری موجب کاهش ۵۰ درصدی تولید و برداشت زعفران از کشتزارهای این شهرستان خراسان رضوی شد.
محمدجواد ایزدیان گفت : با پایان فصل برداشت زعفران، امسال سه هزار و ۳۰۰ کیلوگرم محصول از سطح هزار و ۱۰۰ هکتار کشتزار این شهرستان خراسان رضوی برداشت شده است.
وی تصریح کرد: میانگین برداشت زعفران از هر هکتار کشتزار شهرستان جغتای در شرایط مناسب حدود ۶ کیلوگرم است که امسال به علت شرایط نامساعد جوی این رقم به سه کیلوگرم رسیده است.
وی با اشاره به حمایت دولت از کشاورزان افزود: پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و یارانهای به زعفرانکاران از حمایتهای وزارت جهاد کشاورزی از این قشر بوده است تا با توجه به کمآبطلبی این محصول، سود خوبی عاید زعفرانکاران شود.
مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: عمده محصول زعفران برداشت شده از مزارع این شهرستان در استان مصرف شده و بخش اندکی از آن در سایر استان ها عرضه می شود.