تولید ۱۴ هزار تن انگور در جوین
👤 علی اکبر قارزی، رئیس جهاد کشاورزی جوین گفت :
🔹۱۴ هزار تن انواع محصول انگور، امسال از تاکستان های این شهرستان غربی خراسان، تولید و روانه بازار شد.
🔹جوین ۲ هزار و ۸۴ هکتار تاکستان دیم و آبی دارد که از این نظر، از قطبهای تولید انگور در استان، محسوب می شود.
🔹بیشترین گونه های انگور برداشت شده در این شهرستان، “کشمشی، پیکامی، یاقوتی، دیوانه و کُندری” است.
🔹با توجه به اهمیت تجهیز باغهای انگور به سایبان، اجرای طرح سایبان در بخشی از باغهای انگور جوین اجرا شده که ارتقای بهرهوری را، در پی داشته است.
🔹صرفه جویی در مصرف آب، جلوگیری از تبخیر، کنترل دما و مقاومت در برابر سرما، تگرگ، آفتاب سوختگی و رطوبت، از جمله مزایای استفاده از سایبان در باغ های انگور است. جوادباشتنی