به نصف رسیدن برداشت زعفران در سبزوار

جوادباشتنی

مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی سبزوار گفت:

میزان برداشت زعفران در این شهرستان امسال به علت گرمای کم‌سابقه هوا در فصول تابستان و پاییز به نصف کاهش یافت.

محمد عظیمی نژاد گفت: سطح زیر کشت زعفران در شهرستان سبزوار ۴۷۰ هکتار است که امسال با کاهش عملکردی در حدود ۵۰ درصدی مواجه شد و تنها حدود ۷۰۰ کیلوگرم زعفران از این سطح برداشت شد.

وی اظهار کرد: این در حالی است که سال گذشته به طور میانگین از هر هکتار کشتزار شهرستان سه کیلوگرم زعفران برداشت شده بود.

مسوول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی سبزوار گفت: هم اینک سه مرکز فرآوری و بسته‌بندی زعفران در این شهرستان فعال است که در صورت افزایش سطح زیرکشت و تولید این محصول، ایجاد مراکز فرآوری و بسته‌بندی جدید در منطقه ضروری است.

سبزوار به عنوان قطب تولید “زیره، پنبه، جو و گندم، شیلات و صنعت مرغ” در خراسان رضوی، سالانه ۱۵۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی تولید و روانه بازار می‌کند. جوادباشتنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *