افزایش ۷۰ درصدی تولید مرغ در خوشاب

ابراهیم رودسرابی، رئیس اداره جهاد کشاورزی خوشاب گفت :

با همکاری تشکل‌های فعال در زمینه طیور و افزایش بهره‌ وری در واحدهای پرورش، میزان تولید گوشت مرغ در این شهرستان غربی خراسان، ۷۰ درصد افزایش یافت.

طی ۳ ماه گذشته، ۸۷۰ تُن گوشت مرغ در خوشاب تولید شد که نسبت به مدت مشابه پارسال، ۷۰ درصد بیشتر شده است.

برای تولید این مقدار گوشت مرغ، بصورت میانگین ماهانه، ۲۰۰ هزار تا ۲۵۰ هزار قطعه جوجه‌ ریزی در ۴۰ واحد پرورش مرغ گوشتی فعال این شهرستان، انجام شده است.

برای ترویج مصرف مرغ در اندازه حدود ۲ کیلو گرم (مرغ سایز) برنامه داریم. استفاده از مرغ در این اندازه، هم برای مرغدار و هم برای مصرف کننده سودمند است.

مرغ سایز برای پرورش دهنده، ضریب تبدیل کمتری دارد و برای مصرف کننده نیز، دارای چربی کمتری است.

در زمینه اصلاح نژاد هم، استفاده از جوجه سویه آرین، با داشتن ضریب تبدیل کمتر نسبت به سایر نژادهای موجود، تولید گوشت آن مقرون بصرفه است.

مرغدارانی که از این نوع جوجه استفاده کنند، سهمیه نهاده آنها بصورت کامل، از طریق پشتیبانی امور دام، تأمین می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *