عبورمیزان تحویل چغندر به کارخانه قندجوین از مرز ۲۰۰ هزار تن

علی اکبرقارزی،رئیس اداره جهاد کشاورزی جوین گفت :

همزمان باروزهای پایانی برداشت چغندرقند،تحویل این محصول توسط کشاورزان،به تنها کارخانه قندغرب خراسان که در این شهرستان قراردارد،به ۲۰۶ هزار و ۶۶۳ تن رسید.

سطح زیرکشت پارسال چغندرقند درجوین، ۴ هزار و ۵۳۰ هکتار بود این سطح، امسال به ۵هزار و ۲۰۰هکتار افزایش یافته است.

پیش‌ بینی می‌شود، باتوجه به میانگین برداشت حدود ۵۰ تن چغندر از هر هکتار، امسال ۲۶۰ هزارتن محصول چغندردر این شهرستان،تولیدشود.

طلوعی نسب،مدیرکشاورزی شرکت کشت وصنعت جوین گفت :

چغندرتحویلی به کارخانه قند این شهرستان، از مزارع ۴ شهرستان خوشاب، جغتای،جوین و شاهرود،برداشت و بارگیری شده است.عیار پایه چغندرقند ۱۶ و عیارچغندرتحویلی به کارخانه قند جوین، ۱۷ درصد میباشد.

برداشت این محصول از اواخرمهر آغاز شده و تا پایان آذر ماه جاری ادامه دارد. برداشت این محصول از اواخرمهر آغاز شده و تا پایان آذر ماه جاری ادامه دارد.

پارسال ۲۴۷ هزار تن چغندرقند،توسط کشاورزان به کارخانه قندجوین،تحویل شده بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *