تولید ۱۹ تن گوشت ماهی خاویار در سبزوار

👤 علی اصغر امانیان، معاون سازمان استان و مدیر جهاد کشاورزی سبزوار:

🔹از ابتدای امسال‌ تاکنون، ۱۹هزارکیلوگرم گوشت ماهیان خاویاری در مزارع پرورش ماهی سبزوار، تولید و روانه بازار شده است.

🔹سبزوار در حوزه تولید ماهیان خاویاری، در استان پیشگام است وهم اینک ۵ واحد پرورش خاویار در دیارسربداران،فعالیت دارند.

🔹واحدهای پرورش ماهی خاویار سبزوار، در ۲ حوزه پروار ماهی و استحصال خاویار، فعالیت دارند که طی سال جاری علاوه بر ۱۹ تن گوشت، ۴۵ کیلوگرم خاویار نیز به کشورهای منطقه، صادر کرده اند.

🔹با توجه به ظرفیت سبزوار در تولید شیلات،عملیات ساخت شهرک آبزی‌ پروری و پرورش ماهیان خاویاری،با حمایت‌های دولت و سرمایه‌ گذاری بخش خصوصی در مساحت ۶ هکتار،با استفاده از آب رودخانه کال شور به ظرفیت اسمی تولید سالانه ۶۰ تن گوشت و ۱.۵ تن خاویار، آغاز شده است.

🔹سبزوار با تولید سالانه ۳ هزار و ۳۰۰ تن ماهی سردابی و گرمابی، حدود ۳۰ درصد تولید ماهی استان را،در اختیار دارد و طی سالیان گذشته رتبه نخست تولید شیلات استان را،کسب کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *