زنجیره فرآوری، نیاز اصلی تولید آبزیان در غرب خراسان است

👤 علی اصغر امانیان، معاون سازمان استان و مدیر جهاد کشاورزی سبزوار:

🔹سبزوار با وجود تولید سالانه ۳ هزار تن انواع ماهی و داشتن رتبه نخست استان، فاقد زنجیره ارزش و مراکز تکثیر و فرآوری آبزیان است که این نقیصه، باید برطرف شود.

🔹با وجود افزایش توقع مسئولان برای توسعه این فعالیت در سبزوار، متاسفانه ساختار متناسب برای این منظور، از جمله در زمینه تکمیل زنجیره ارزش و مراکز تکثیر و فرآوری آبزیان در غرب خراسان، شکل نگرفته است.

🔹آبزی پروری در سبزوار، فعالیتی مربوط به ۲ دهه اخیر است که بهره مندی از ظرفیت آن، بستر مناسبی برای اشتغال و افزایش درآمد روستاییان فراهم کرده و بر رشد و توسعه بخش کشاورزی نیز، تاثیر بسزایی خواهد گذاشت.

🔹سرانه مصرف آبزیان در ایران در مقایسه با متوسط جهانی، پایین است و ایجاد ماهی‌سراها، رستوران های دریایی و مراکز گردشگری، با محوریت ترویج و توسعه فرهنگ مصرف محصولات آبزی، ضروری است.

🔹امیدواریم با همکاری نهادهایی چون میراث فرهنگی و همراهی آبزی پروران، شاهد تحولی در این بخش باشیم و این نواقص، مرتفع شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *