۱۵ درصد کاهش تولید زیره بر اثر خشکسالی

جوادباشتنی

امانیان ، مدیر جهاد کشاورزی سبزوار با اشاره به اینکه این شهرستان از قطب های تولید زیره خراسان رضوی است، گفت: امسال میزان تولید این محصول به سبب خشکسالی ۱۵ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.

علی اصغر امانیان گفت : با توجه به کاهش نزولات آسمانی، امسال ۸۰۰ تن زیره سبز از سطح هزار و ۶۰۰ هکتار کستزار این شهرستان برداشت شده است.

وی تصریح کرد: زیره سبز این شهرستان، به عنوان طلای سبز غرب خراسان، به دلیل کیفیت، مرغوبیت بالا و جایگاه ممتاز صادراتی به ویژندی جهانی تبدیل شده است.

امانیان اظهار داشت: وجود کارخانه های زیره پاک کنی و عصاره گیری و همچنین تاجران فعال در زمینه تولید و عرضه این محصول در سبزوار، سبب شده زیره سبز در اقتصاد سبزوار سهم چشمگیری و این شهرستان نیز در این خصوص در استان و کشور نقشی ممتاز داشته باشد.

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار گفت: راه اندازی ایستگاه تحقیقات زیره در سبزوار یکی از عوامل تاثیرگذار در ویژند کردن این محصول بوده است و از سویی با راه اندازی واحد فرآوری این محصول، زمینه فرآوری بخشی از این محصول فراهم شده است. جوادباشتنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *