تولید ۱۷ هزار تن گوشت مرغ در سبزوار

جوادباشتنی

👤 برات الله زیدآبادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت:

🔹۱۷ هزار و ۳۵۳ تُن گوشت مرغ در ۹ ماه امسال در سبزوار، به عنوان قطب تولید این ماده پروتئینی در استان، تولید شده است.

🔹برای تولید این مقدار گوشت مرغ، ۹ میلیون و ۹۳۷ هزار قطعه جوجه‌ریزی در ۲۵۰ واحد مرغداری‌ سبزوار، انجام شده است.

🔹توسعه زنجیره صنعت مرغ، از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجه‌ریزی بوده که موجب افزایش تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار، شده است.

🔹افزون بر ۹۰ درصد گوشت مرغ تولیدی سبزوار، در استان خراسان رضوی مصرف گردیده و بقیه آن به دیگر استانهای کشور؛ حمل شده است.

🔹سبزوار سالانه با تولید بیش از ۲۵ هزار تن گوشت مرغ، تامین ‌کننده یک چهارم نیاز استان به این ماده پروتئینی و از قطب های مهم دام، طیور و آبزیان در استان است.

🔹۳۵ درصد اشتغال سبزوار، در حوزه دامپروری و پرورش طیور است. ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی و تخم گذار، ۱۱ کارخانه خوراک دام و طیور و مراکز پرورش دام سبک و سنگین، در حوزه دام و ماکیان سبزوار فعالیت دارند. جوادباشتنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *